FysioSport

FysioSport
In januari 2011 is Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn B.V. gestart met FysioSport. FysioSport wordt per kwartaal aangeboden. Dit houdt in, dat u zich voor een kwartaal opgeeft om 1 of 2x per week te komen sporten onder begeleiding van de fysiotherapeut.

Waarom FysioSport?
Nederlanders bewegen te weinig. Recent onderzoek heeft aangetoond dat 12% van de Nederlandse bevolking volledig inactief is en dat 60% van de Nederlandse bevolking niet voldoende beweegt (bron: Trendrapport Bewegen en Gezondheid 1998 - 1999).Inactiviteit vormt het grootste gezondheidsprobleem in ons land. FysioSport helpt dit probleem te verminderen. Het is bedoeld voor iedereen, die graag onder deskundige begeleiding wil trainen met een minimaal risico op blessures.

Als u veilig wilt sporten, of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen, is FysioSport iets voor u. De groepen zijn klein (maximaal 6 personen) en u traint volgens een individueel programma altijd op uw eigen niveau. De fysiotherapeut houdt in de gaten of u uw oefeningen goed uitvoert en geeft aanwijzingen.
 
FysioSport is ideaal
- Als u een beperking heeft door een blessure
- Als u geen sportervaring heeft
- Voor het verbeteren van conditie, kracht, stabiliteit en lenigheid
- Voor het behoud van herwonnen functies na een fysiotherapeutische behandeling of revalidatie
 
De eerste stap
Voordat u begint met de trainingen doen we een uitgebreide intake. Dat vinden wij belangrijk omdat wij zo kunnen bepalen of we rekening moeten houden met eventuele lichamelijke klachten. De intake bestaat uit het invullen van een vragenlijst (over lichamelijke klachten) en het meten van de bloeddruk, de lengte, het gewicht en de conditie. De testresultaten samen zorgen voor een fitheidsprofiel. Aan de hand van uw wensen en doelen en de testresultaten stellen wij daarna samen met u het trainingsprogramma samen.
 
Kortom
FysioSport bij Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn B.V. staat voor:
- Individuele aandacht door kleinschaligheid
- Bewegingsprogramma samengesteld door de fysiotherapeut
- Gebaseerd op een intake gesprek en een test
- Afgestemd op uw wensen en mogelijkheden
- In uw eigen tempo
- Onder continue professionele begeleiding van de fysiotherapeut
 
Vergoeding
FysioSport is vrij toegankelijk voor iedereen, u heeft geen verwijzing van een arts nodig. Deelname is dan ook voor eigen rekening.
 
Huisregels
Klik hier voor de huisregels
 
Periodes
Klik hier voor de periodes
 
Tarieven
Klik hier voor de tarieven 

Fysiotherapeut: Corné Plug