Over Ons

Over ons

Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn "Zorg met aandacht"

De wijze waarop Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn B.V. in het werkveld bekend staat, wordt bepaald door zes kernwaarden die aan de missie en zijn statement zijn ontleend: Professioneel, kwaliteit, langdurige relaties, klantgericht, doelmatig en transparant.

Mirelle - over ons

Mirelle van Duijvenbode-Kop

Mirelle
Praktijkhouder

Ik ben ruim 22 jaar fysiotherapeut en het heeft mij nog geen dag verveeld. Mensen helpen bij het herstellen van lichamelijke klachten is heel erg mooi. Het mensen leren omgaan met een klacht die door ziekte nooit meer over zal gaan en het optimale te zien bereiken binnen moeilijke omstandigheden, daar ligt mijn ware missie. Het contact dat ik met mensen mag hebben op deze weg ervaar ik als heel waardevol en leerzaam. In mijn praktijk zien we de mens achter de klacht. Dat wil ik vooral zo houden!

0 +

Tevreden Patienten

0 +

Jaren met ervaring

Wij staan altijd klaar om u te helpen

Of het nu gaat om een gewrichtsklachten, sportblessure, post-operatieve revalidatie, stressgerelateerde pijnklachten, de ziektes MS, COPD, Parkinson of andere klachten, wij staan klaar om u te helpen. Wij werken zonder wachtlijst en u kunt ook zonder verwijsbrief bij ons terecht. Wij streven er naar u binnen 48uur te behandelen.

Ons team

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit een hechte groep enthousiaste en professionele fysiotherapeuten. Wij zijn veelzijdig en dit ziet u terug in de verschillende specialisaties en aandachtsgebieden.

Mirelle van Duijvenbode-Kop
Fysiotherapeut, Praktijkhouder

Corné Plug
Fysiotherapeut

Anne Vlietstra
Fysiotherapeut

Willeke van Panhuis
Fysiotherapeut, manueel therapeut