Onze Specialisaties

Onze Specialisaties zijn

Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn B.V. heeft vele specialisaties in huis, hieronder een overzicht.

Manueel therapie

Het doel van manueel therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds de houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast.

ParkinsonNet

ParkinsonNet staat voor een netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson.

MS-Zorg

MS Zorg Nederland is een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten.

COPD

COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) is een verzamelnaam voor onder meer de longziekte chronische bronchitis en longemfyseem.

FysioSport

Recent onderzoek heeft aangetoond dat 12% van de Nederlandse bevolking volledig inactief is en dat 60% van de Nederlandse bevolking niet voldoende beweegt.

Medical Taping

Bij Fysiotherapie Katwijk aan de Rijn B.V. wordt het MTC concept door deskundige en speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeuten toegepast.

Hartfalen/ coronaire ziekten

Het is belangrijk om uw hart en bloedvaten gezond te houden. Bewegen is een van de manieren om dit te doen.

ZwangerFit® Katwijk

Blijf fit tijdens je zwangerschap met ZwangerFit®.
ZwangerFit® Katwijk biedt een uniek concept met ZwangerFit® lessen.

Aarzel niet! Overleg Uw probleem met ons!

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

FAQs

Algemene Vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.